Chessmaster Challenge


Chessmaster meydan okuması, 5 milyon kopyanın üzerinde dünya çapında satan ödül-kazanan Chessmaster dizisinde temel alınır.
Chessmaster meydan okumasının, herkes için bir şeyi var — başlayan satranç oyuncusu, geçirdi, ve uzman oyuncusu. Senin, satrancı öğreniyor olup olmadığın gibi, senin stratejini geliştiriyor, veya dünya çapında satranç oyuncularına karşı şaka yap Waitzkin yarışıyor, bu oyun, seni daha iyi bir satranç oyuncusuna yapmak için sert çalışır.
Eğer sen, satranca yeniysen, çabukça oyunu öğrenmeye 25 ses ve görsel satranç özel dersleri vardır — oyun tahtasını parçaların, nasıla hareket ettiğine anlamaktan her şey!
Temel düzeyden sonra herhangi birisi sonra, önemli satranç becerilerini geliştirecek olan satranç bulmacalarını deneyebilir. Korunmamış parçaların, sert situatonsta arkadaş kaçınmak, bir çatala bir tutsak alma ve daha çoğa garanti vermek için hareket ettiğini izole etmek ve yakalamayı öğren — bulmacalar, sonraki düzeye senin satranç becerilerine gerçekten hareket etmen için sana yardım edecek.

şarkıcının diğer şarkıları