Deer Hunter 2005 DEMO


O, bir anda senin, o ele geçmez erkek için arıyor olan ormanlarda dışarı olduğundan beri oldu mu? Karaca avcı 2005'te, sen, senin dışarı ormanlarda, bir daha hayvana paha biçen takip ediyor olduğun gibi hissedeceksin. Senin, kendini temsil etmek için bir avcıyı seçmek zorunda olacak olduğun oyuna başlamak. Sen, onunkini onun kuvvetleri ve zaaflarına kararlaştırmayı olacaksın. Sen, ayırması için 15 noktayı alırsın, yine de sen, dilersin.
Sen, kayanın, elleri düzelttiğine sahip olmayı seçebilirsin, bundan dolayı sen asla flintch değil. Sen, şaşırtıcı bir çağrıya sahip olabilirsin, bundan dolayı hayvanlar, senin yoluna gelmek için daha muhtemeldir. Sen, en iyi silahlara sahip olabilirsin, uzun bir mesafede onlara vurmak. Senin kararındır! Bu çeşitli bileşimlerle, sen, senin, senin becerilerini arıtıyor olduğun gibi her iki iyi ve kötü bileşimleri göreceksin. Sen senin avcın, inşa ettiğin andan itibaren, sen, altı farklı yerin birine senin paha biçilen boğanı aramaya gitmek için yönetebileceksin.
Senin, nerede avlayacak olduğunu seçmekten sonra, sen, senin, neyle avlayacak olduğunu seçmeyi olacaksın. Sen, kullanacak mısın, termik alanla yay veya bir mandal tüfeğini bir geriye doğru eğecek misin? Sen hem de, özelleştirilen bir silahı seçebilirdin, bundan dolayı senin bilgin ve becerilerin, gösterilebilir. Tümünde, sen, 17 farklı silah seçeneğinin bir seçeneğiyle başlarsın! Sen sadece, buna rağmen herhangi bir verilmiş zamanda iki silahı taşıyabilirsin, bundan dolayı akıllıca seçebilirsin. Hayvanlar, çok akıllıdır!
Sen, sadece hayvanların ne kadar iyi olduğu şaşıracaksın. İleri AI'le, hayvanların, keskin hisleri var. Onlar, seni duyabilir, veya senin kokunu upwinde koklayabilir. Bu oyun, avlamanın bütün büyük görünüşlerine rakip olur. Onun hatta, bir çanta sınırı var. Sen hem de, onun, senin ekranında gözüktüğü adil görmenin yerine senin karacanı elle talep etmek zorundasın, öyle, bir öldürürsün.
Yıldızlarla ilgili grafikler ve büyük arka plan sesleri, senin avlayan tecrübeni arttıracak! Bu oyun, etrafta senin, avlayan bir oyunda olacak olduğun gibi öyle iyidir, ve iyi denemeye değerdir!

şarkıcının diğer şarkıları